Hade lite ärenden nere på stan häromdagen och stötte på Bea och Martin, mycket trevligt. Blev lite käk och sen strosade vi runt en sväng. Bea tipsade mig (som hon gjort förut, men jag har tydligen inte lyssnat ordentligt haha) om att apoteket hade 70% rea på sminkmärket NoUBA. Så vi gick dit för att se om det fanns något kvar, och lite fanns det. Fick med mig hem två ögonpennor, en läppenna och ett läppstift. Kalaset gick på 169kr istället för 672 (!!!) som hittat! Den guldiga ögonpennan var ett test som knappt var använd som jag fick köpa för 15kr istället för 159, helt sjukt. Jag älskar rea. Haha.
Kommer säkert gå dit igen om det finns något kvar. Man får ju passa på!
Tiden går så fort, snart är det jul och ett nytt år! Hjälp.
Tänkte bara visa en av grejerna jag fick som "examen"-present. 
 
 
Ett litet parfymset från märket Clean, de doftar otroligt gott! Så passa på, setet finns på Åhléns just nu för 595kr, perfekt som julklapp!
Nu ska jag och dansa, puss på er! 
Det sista vi gjorde i skolan var att ha en portfolioplåtning med riktiga modeller och en bra fotograf. 
Jag gjorde en väldigt soft, naturlig sminkning med lila skuggor, blev helt okej nöjd. Flätade modellens hår som en krona runt huvudet lite messy, blev fint!
Tog typ en mobilbild på sminkningen, den blev sådär, ger inte allt rättvisa haha. Men hoppas att portofliobilden blev bättre! Lägger upp dåliga mobilbilden så länge :)